(048) 777-66-11

(048) 728-99-90

(048) 746-66-11

Магнітно-герконовий сповіщувач прямолінійних ділянок периметрів



Магнітно-герконовий сповіщувач обривного типу для контролю прямолінійних ділянок периметрів «СТРУНА»

ПРИЗНАЧЕННЯ: сповіщувач «Струна» призначений для блокування огорож приватних володінь, периметрів складів, відкритих територій садів, городів тощо. довжиною від 0,1 до 50 метрів Виріб працює з будь-якими охоронними приймально-контрольними приладами (далі ППК), що контролюють розмикання охоронного шлейфу.


ЯК ПРАЦЮЄ: уздовж зони блокування натягується штатний металевий дріт діаметром 0,3 мм (далі струна), який необхідно закріпити з одного боку за нерухому опору, а з іншого до петельки на магніті. Магніт, примагнічений до болта у торці датчика, утримує геркон у замкнутому стані. Легке натискання на струну призводить до відриву магніту від датчика і відповідно до розмикання геркона (шлейфу).


МОНТАЖ: на територіях, де периметр захищений, струна натягніть так, щоб її не було видно зовні (з боку руху «порушника»), і в той же час при подоланні «порушником» огорожі була б можливість зачепити її. На відкритих ділянках натягніть струну над землею так, щоб її можна було зачепити ногою при ходьбі.

Для з'єднання сповіщувача з ППК використовують будь-який ізольований двожильний провід. Якщо є необхідність - можливо прокладати в землі використовуючи дроти марки: ПРППМ 2x0,8, ТРП 2x0,4, польовий телефонний провід типу П-274 або будь-який інший поліетиленової ізоляції з ультрафіолетастійкою оболонкою. При довгій повітряній лінії (понад 200 метрів) вхід приладу бажано захистити газорозрядником на 75 В (наприклад, SAL-075). Захистити сповіщувач від грози може і заземлений екран, у якому знаходиться провід.