(048) 777-66-11

(048) 728-99-90

(048) 746-66-11

Quadrosense



QuadroSense блок управління для захисту периметру. Вібраційна система на основі блока управління QuadroSense

Quadroіense  в поєднанні з  трибоелектричним кабелем - це спеціальна система для захисту «м'яких» загород яка видає тривожні повідомлення при спробі перелазу або руйнування (перепилювання, перекушування) загородження.

Блок управління   Quadrosense в поєднанні з трибоелектричним кабелем ефективно працює  на таких загородженнях: металева сітка зварна типу, або кручена, тонкі металеві листи (товщиною до 2мм) зокрема профільовані, колючий дріт та спіралі з армованої колючої ленти (АКЛ).

Основною частиною системи є аналізатор сигналів (АС), який реєструє деформацію кабельного чутливого елемента (ЧЕ), закріпленого на полотні або козирку сигналізаційного загородження (СЗ). Аналізатор сигналів (АС) має чотири входи для підключення чотирьох ЧЕ з індивідуальним налаштуванням параметрів НЧ і ВЧ, чотири вихідних реле. АС видає повідомлення про тривогу тривалістю не менше 2 с при подоланні порушником блокованого рубежу охорони шляхом: перелазу через верх загородження без підручних засобів, руйнування полотна шляхом перепилювання, перекушування. Електроживлення від 9 до 36, не менше 0,2А. Ступінь захисту корпусу від впливів довкілля IP65.

Трибоелектричний вібраційний кабель (ЧЕ) перетворює механічні коливання інженерних загороджень (на якому він закріплений) в електроімпульси. У спеціальному трибоелектричному кабелі марки КТК 1,8/3.8 створено нормований по всій довжині трибоефект і застосовується додатковий електростатичний екран для захисту від перешкод та стікання наведених зовнішніх зарядів. Кабель, що працює на трибоефекті, вимагає використання їх на загородженнях, що мають видиму гнучкість, в момент його подолання порушником. До таких загород відносяться сітка «рабиця», сітка ССЦП, зварні грати з прутком до 6 мм, колючий дріт, армований колючий дріт.

Максимальна довжина рубежу блокування інженерних загороджень за допомогою ЧЕ одним АС становить 500 м. (2 фланги по 250 м у дві лінії). Дана конфігурація монтажу кабелю ЧЕ дозволяє визначити метод проникнення по окремих каналах: перелаз через верх загородження по одному каналу і/або руйнування полотна шляхом перепилювання, перекушування по іншому каналу.

Вибрационное средство обнаружения «QuadroSense ™»

Допускається організація кордону до 1000 м. (4 фланги по 250 м в одну лінію) за рахунок використання вставки нечутливого кабелю (НЧЕ) марки КТКС – 1,8/3,8

Вибрационное средство обнаружения «QuadroSense ™»

Всі зовнішні ланцюги блоку захищені від атмосферної та наведеної електрики, а також від короткочасних перевантажень. Для зручності налаштування системи (більше 2-х аналізаторів) є можливість присвоїти мережеву адресу кожному АС (до 254) підключеному по мережі типу RS-485 за допомогою безкоштовного ПЗ. Більшість параметрів та налаштувань виробу зберігаються в незалежній пам'яті пристрою. Якщо ввімкнено живлення, параметри та налаштування автоматично відновлюються. В незалежній пам'яті також ведеться журнал зафіксованих подій.

Скачати ПО  Software_QUADROSENSE